Breudijk 22
3481 LP Harmelen
T 0348-401122
E info@patrickdewaal.nl

Wie ben ik

Patrick de Waal Schilderwerken is opgericht door Patrick de Waal

Patrick de Waal werkte bij een groot schildersbedrijf in Kamerik en is in 2001 begonnen als zelfstandig schilder. Doordat Patrick de Waal Schilderwerken een klein schildersbedrijf is heeft u te maken met één contactpersoon, dit komt de opname en de uitvoering van de werkzaamheden ten goede. Ik sta voor een persoonlijke benadering van mijn klanten en dat schept een band en vertrouwen.

KLANTENKRING

In de ruim achttien jaar die ik als zelfstandig schilder werkzaam ben, heb ik een aanzienlijke klantenkring opgebouwd. Mijn opdrachtgevers bestaan uit aannemingsbedrijven, detailhandel,  scholen, particulieren en productiebedrijven. Door het geven van de juiste adviezen en het gebruik  van kwaliteitsmaterialen zorg ik ervoor dat u als klant tevreden bent over mijn werkzaamheden

© Pluk Ontwerpbureau